U kunt hieronder uw gegevens invullen en aangeven op welk moment u graag langs zou willen komen voor een consult of lichaamsmeting. Na verzending van het formulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op en krijgt u van mij uitgebreide informatie over het vervolgtraject.

Uw telefoonnummer

Ik kom langs voor een
ConsultLichaamsmeting

Consulten en metingen vinden doordeweeks plaats op afspraak. Wilt u liever in het weekend langskomen, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenvak. Qua tijden ben ik erg flexibel, er zijn zowel opties in de ochtend, middag en de avond. U kunt hieronder aangeven op welke dag(en) u beschikbaar bent, ik zal er dan rekening mee houden tijdens het plannen.

Ik kom graag langs op een:
Maandag tussen 12:00 en 18:00Woensdag tussen 13:00 - 16:00Donderdag tussen 11:00 - 19:00Vrijdag tussen 13:00 - 20:00Geen voorkeur