U kunt hieronder uw gegevens invullen en aangeven op welk moment u graag langs zou willen komen voor een consult of losse meting. Na verzending van het formulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op en krijgt u van mij uitgebreide informatie over het vervolgtraject.

Uw telefoonnummer

Ik kom langs voor een

Lengte, gewicht en doelstelling zijn niet verplicht om in te vullen, het is voor mij wel handig om te weten in de voorbereiding.


Mijn doelstelling is

Consulten en metingen vinden doordeweeks plaats op afspraak. Wilt u liever in het weekend langskomen, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenvak. Qua tijden ben ik erg flexibel, er zijn zowel opties in de ochtend, middag en de avond. U kunt hieronder aangeven op welke dag(en) en tijdsblokken u beschikbaar bent, ik zal er dan rekening mee houden tijdens het plannen.

Ik kom graag langs op een:
Maandag tussen 12:00 en 18:00Woensdag tussen 13:00 - 16:00Woensdag tussen 18:00 - 20:00Donderdag tussen 12:00 - 20:00Vrijdag tussen 13:00 - 20:00Geen voorkeur